Nuo ko pradėti renkantis vestuvinius žiedus?

3 patarimai, kurie padės sėkmingai išsirinkti  vestuvinius žiedus

 

 1️⃣ Pradėkite ieškoti dabar Galite manyti, kad dar per anksti, bet nesvarbu ar liko 6 mėnesiai ar metai iki jūsų ypatingosios dienos, visada geriau pradėti ieškoti kuo anksčiau. Taip turėsite pakankamai laiko išsirinkti, o prireikus ir pagaminti ar pakeisti dydį, jei to reikės. Nepalikite žiedų rinkimosi paskutinei minutei, dažnai užklupus stresui, poros įsigyja žiedus, dėl kurių nėra užtikrinti, tad turėdami laiko galėsite ne tik apgalvoti, bet ir išsirinkti tinkamiausią variantą! 

2️⃣ Išsirinkite aukso spalvą. Šis sprendimas susiaurins jūsų paieškas. Kai kurie jau turi savo mėgstamą aukso spalvą ir kitokios nesirenka, kiti renkasi spalvą derančią prie nešiojamos  juvelyrikos. Tiems, kurie negali apsispręsti siūlome rinktis spalvą, kuri labiausiai dera prie odos tono.

3️⃣Rinkitės ir pirkite kartu. Sužadėtuvių žiedo pirkimas dažniausiai yra vieno asmens pirkinys, tačiau vestuvinius žiedus rinkitės ir pirkite tik poroje. Džiaukitės akimirkomis praleistomis kartu, mėgaukitės rinkdamiesi ir išbandydami skirtingus stilius, modelius ir tekstūras.